Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Case modulare pentru 11 familii de rromi din Alba Iulia

Publicat

Un grup de 11 familii de rromi din Alba Iulia se vor muta, începând de astăzi, în noile case modulare oferite de administraţia locală. Beneficiarii acestor locuinţe sunt 49 de persoane, dintre care 23 de copii, evacuate în vara anului 2009 de pe strada Eleşteului, unde locuiau ilegal.

Casele modulare reprezintă o investiţie în valoare de 4 miliarde lei vechi, suportată de administraţia locală, iar modulele sunt structurate sub forma unor garsoniere de 15 mp, respectiv 30 mp. Cele 11 familii de rromi vor trebui să suporte cheltuielile pentru utilităţi, mai precis apa şi curentul electric şi să achite o chirie de 29 de lei, respectiv 59 de lei, în funcţie de dimensiune.

Familiile de rromi au fost monitorizate săptămânal de către Serviciul Public de Asistenţă Socială. Cheile noilor locuinţe au fost înmânate beneficiarilor de către primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax