Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Casele locale de pensii trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul. Ministru: Pensionarul nu stă cu capul plecat la ghișeu

Publicat

casa pensii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni”. Ordinul este valabil pentru municpiul București, dar ulterior, această măsură ar urma să fie implementată în toată țara.

„Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului”, a precizat Violeta Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

„Zis şi făcut! Până la 31 ianuarie 2020, Casele locale de pensii din Bucureşti au obligaţia de a finaliza procesul de re-amenajare a zonei de interacţiune cu cetăţenii. Fără pereţi între cetăţeni şi angajaţii statului. Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Ea a ataşat şi o fotografie cu ordinul de ministru emis în acest sens, care prevede că trebuie amenajate spaţii „tip masă cu două scaune în vederea optimizării calităţii serviciilor prestate către pensionari”.

Postarea are mai multe hashtag-uri, între care şi „#dupăBucureştiîntoatăţara”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax