Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Câştigătorii campaniei „Sortează şi Asortează” de la Aiud. Trei premii ajung la clienţi ai firmei de salubritate din oraş

Publicat

Desfăşurată pe parcursul a trei luni, campania firmei de salubritate din Aiud, organizată în colaborare cu Primăria ajuns la final. Obiectivul principal al acesteia, de a încuraja colectarea selectivă a deşeurilor la nivelul municipiului prin sensibilizarea cetăţenilor în ceea ce priveşte beneficiile acestui tip de abordare a procesului de salubritate a fost atins.

Mesajul cu privire la nevoia şi obligaţia de a depune selectiv deşeurile, văzute ca premisă a unui comportament social dezirabil, a fost receptat în rândul aiudenilor cu interes, feed-back-ul de la aceştia fiind pe măsura aşteptărilor. Materialele promoţionale, distribuite în cadrul campaniei de reprezentanţilor Green Days SA, Sucursala Aiud au fost, pe această cale, apreciate de aiudeni, în primul rând din punctul de vedere al conţinutului, implicit a instrucţiunilor pe care le prevedeau, pentru realizarea unui proces corect de depunere selectivă a deşeurilor.

În cadrul acestei campanii a fost organizată şi o tombolă, constând în acordarea a trei premii, după cum urmează:

Premiul I – un aparat foto digital. Marele câştigător este Luiza Oltean, cu domiciliul în Aiud, str. Avram Iancu, nr. 83.

Premiul II – un filtru de cafea, câştigat de Maria Tiutiu, cu domiciliul în Ciumbrud, str. Progresului, nr. 64;

Premiul III – un prăjitor de pâine a intrat în posesia lui Mircea Dan Toma, cu domiciliul în Ciumbrud, str. Parcului, nr. 22;

Conform regulamentului campaniei, la tombolă au participat clienţii SC Green Days, Sucursala Aiud, care în perioada 7 aprilie – 30 mai 2014 au completat taloanele de înscriere în concurs, furnizate de la sediul societăţii.

Extragerea câştigătorilor a avut loc, conform graficului campaniei, în data de 30 mai 2014, în prezenţa unui juriu format din trei membri: Paula Ramona Stanciu, reprezentant al SC Green Days – Sucursala Aiud, Marcela Avram, reprezentant al presei şi Alin Florea, reprezentantul administraţiei publice locale din Aiud.

“Concluzionând, putem spune că această campanie, „Sortează şi Asortează – Green Days te premiază” a fost o reuşită la nivelul comunităţii aiudene şi aşteptăm şi pe viitor, cu mult interes astfel de demersuri, iniţiate de toţi furnizorii de servicii care acţionează la nivel local şi nu numai. Sprijinul Primăriei municipiului Aiud va fi necondiţionat, ori de câte ori, iniţiative de acest gen vor fi supuse atenţiei autorităţilor administraţiei publice locale aiudene”, transmit reprezentanţii Primăriei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax