Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câştigătorii Concursului Național de Poezie „Ion Sângereanu”, premiaţi în 3 noiembrie, la Ocna Mureș

Publicat

Ștefania Miruna Belea din București este marea câștigătoare a primei ediții a Concursului Național de Poezie ”Ion Sângereanu”. Peste 60 de creatori din țară și din Republica Moldova și-au înscris poeziile pentru a intra în concurs. Festivitatea de premiere şi manifestările dedicate poetului Ion Sângereanu vor avea loc sâmbătă, 3 noiembrie 2012, începând cu orele 11.00, la Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureş.

Deși s-a aflat la prima ediţie, Concursul Naţional de Poezie „Ion Sângereanu”, organizat de Consilul Judeţean Alba, Primăria Ocna Mureş, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba şi Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, se bucură de o participare numeroasă: peste 60 de creatori din ţară şi din Republica Moldova. Juriul – format din Aurel Pantea – preşedinte al Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România şi scriitorii Mircea Stâncel şi Gheorghe Dăncilă, membri ai USR – a desemnat câştigătorii.

Marele premiu fost câștigat de Ştefania Miruna Belea din Bucureşti (500 lei), premiul I și suma de 300 de lei i-a revenit Deliei Grosu din comuna Lazuri județul Dâmbovița, suma de 200 de lei și locul II a fost câștigat de Mariana Popescu din București, iar locul III a și suma de 100 de lei i-au revenit lui Mihai Ionuţ Ologu, din Vulcan (Hunedoara) și lui Gabriel Nicolae Mihăilă din Galaţi.

Menţiuni au primit: Adelina Dozescu (Lugoj), Adriana Nuc Balogh (Ocna Mureş), Silviu Mihăilă, (Alba Iulia), Cristina Steliana Voicu (Ploieşti) și Valentin Macaveiu (Alba Iulia).

Câștigătorii își vor primi premiile sâmbătă, 3 noiembrie, la festivitatea de premiere ce va avea loc la Ocna Mureș.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. negoi natalia

    vineri, 02.11.2012 at 11:17

    Va felicit pentru ca a-ti reusit sa organizati acest concus ! Va rog sa-mi permiteti o rectificare .Castigatoarea marelui premiu este din com ULMI ,jud Dambovita,Miruna Stefana Belea si este studenta la Manchester .mutumesc anticipat ca imi permiteti mica rectificare.

  2. negoi natalia

    vineri, 02.11.2012 at 11:24

    Delia GROSU este din com. Lazuri ,jud Dambovita si este studenta la Bucuresti. Scuze inca odata pentru rectificare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax