Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câştigătorii Galei Activităţilor Extraşcolare din Alba Iulia se află într-o vizită în Franţa, în luna octombrie. Au ocazia unui schimb de experienţă cu tineri din Vichy

Publicat

Câştigătorii Galei Activităţilor Extraşcolare din iunie au plecat, vineri, în Franţa, într-un schimb de experienţă ce reprezintă premiul pentru locurile I la evenimentul organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Alba şi Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Schimbul de experienţă este facilitat de organizaţia Echanges & Partage France şi cuprinde şi o vizită turistică la Paris, precum şi o întâlnire cu Consiliul Municipal şi Departamental al Tinerilor din Allier. Plecarea a avut loc vineri, iar, dupa sosire, primul obiectiv al grupului va fi turul Parisului, pentru vizitarea unor obiective turistice cum sunt Catedrala de la Notre Dame, Hotelul De Ville, Turnul Eiffel  si bulevardul Champs Elysées. Apoi, participanţii se vor îndrepta către orasul Vichy, unde vor fi cazaţi în gazda unor familii.

Pe parcursul celor 10 zile, grupul va avea ocazia să viziteze diferite obiective turistice din zona Vichy şi să se întâlnească cu reprezentanţi ai tinerilor din comunitatea respectivă, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi să interacţioneze cu familia, gazda şi membrii acesteia. Aceştia vor fi, de asemenea, implicaţi în diferite activităţi în cadrul cărora vor putea relaţiona cu tinerii din comunitatea respectivă, făcând astfel schimb de experienţe şi idei.

Tinerii se întorc în ţară luni, 15 octombrie.

În cadrul Galei Activităţilor Extraşcolare din 22 iunie, a putut aplica orice tânăr elev aflat în ciclul de învăţământ preuniversitar liceal din judeţul Alba şi orice asociaţie de tineret din Alba, iar aplicaţiile au fost evaluate de 7 evaluatori experţi în domeniul artei, voluntariatului, scrierii de proiecte şi politicilor de tineret.

Câştigătorii galei sunt:

Alexandra Pavelean – Cel mai activ voluntar 2011-2012

Diana Mureşan – Cel mai activ tânăr artist 2011- 2012

Colegiul Naţional “David Prodan” Cugir – Cel mai activ Consiliu Şcolar al Elevilor din judeţ în anul şcolar 2011-2012

Alba InfoDesk – Cel mai bun proiect de tineret din  2012

Asociaţia “Pro Tinerețe Alba”- Cea mai activă asociaţie de tineret din Alba în anul 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate