Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câştigătorii unui concurs pentru elevi şi studenţi, organizat de Comisia Naţională de Educaţie a TNL vor participa la Şcoala de primăvară a tinerilor liberali

Publicat

elevi

carti În perioada lunilor februarie – martie, Comisia Națională de Educație a TNL (CNE-TNL) a organizat un concurs pentru elevi și studenți, de această dată tema fiind „Politici educaționale de succes în România de azi”. Concursul a fost parte a selecției organizată pentru stabilirea participanților la Școala de Primăvară CNE-TNL de anul acesta și a avut două secțiuni, în funcție de limitele de vârstă ale participanților (15 – 19 ani și 20 – 24 de ani). Alături de eseu, competitorii au trebuit să trimită și o scrisoare de intenție, însoțită de un CV.

Cei 10 câștigători vor participa, alături de alți circa 60 de tineri din țară, la Școala de primăvară CNE-TNL de la Câmpulung Moldovenesc din perioada 21 – 24 aprilie. Evenimentul, la care au fost invitați mai mulți lideri ai PNL și TNL va cuprinde activități diverse (seminarii cu subiecte politice, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice ș.a.m.d.) și se înscrie în seria de evenimente dedicate tinerilor pe care Tineretul Național Liberal le propune în anul 2016.

Printre cei 10 câștigători se numără și un tânăr din județul Alba. Este vorba de Eduard Râșteiu, din Ocna Mureș, student la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, care a pregătit un eseu cu titlul „Fundamente psiho-pedagogice ale educației eficiente”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax