Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Casting la Biblioteca Judeţeană Alba, pentru realizarea unui film. Sunt așteptați candidaţi cu vârsta între 6 și 17 ani

Publicat

Copiii și adolescenții cu vârstele între 6 și 17 ani din Alba au șansa să joace într-un film. Cartea „Casa secretelor” scrisă de Chris Columbus și Ned Vizzini va fi transformată în film, de către o elevă în clasa a XI-a, în parteneriat cu Biblioteca „Lucian Blaga” Alba. 

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba propune copiilor și adolescenților pasionați de film un proiect inedit. Este vorba despre realizarea unui film pornind de la celebra carte Casa secretelor (House of Secrets) publicată în anul 2013 de Chris Columbus și Ned Vizzini. Filmul va fi realizat de Matilde Mărginean, elevă în clasa a XI-a la Școala St. Eriks din Stockolm.

Filmările se vor realiza în Cetatea Alba Carolina, în Parcul dendrologic și la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Copiii și adolescenții care își doresc să fie pentru câteva zile actori, într-un film inspirat dintr-o poveste plină de suspans, sunt invitați să participe la castingul care ca avea loc în data de 2 iulie, ora 12, le sediul Filialei Cetate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Filmul va avea în distribuție 10 actori și figuranți. La casting sunt așteptați copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 6-17 ani.

Calendarul proiectului este următorul:

2 iulie – casting;

3 iulie – distribuție roluri;

20-23 iulie – filmări;

23-30 iulie – editarea filmului;

31 iulie – vizionarea filmului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax