Connect with us
Publicitate

AIUD

Cât alcool ai în sânge după ce ai băut 17 beri cu o zi înainte de a fi testat. Cazul unui șofer din Aiud, trimis în judecată

Publicat

Alcoolemie în sânge după 17 beri: Un tânăr de 31 de ani din Aiud a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului. Mai exact acesta este acuzat că după ce a băut de dimineață până noaptea, a doua zi s-a urcat la volan.

Potrivit declarației date în fața anchetatorilor a băut 17 beri într-o zi. 

Nu a condus pentru mult timp că a și fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție. Din cauza faptului că în mașina mirosea a alcool, bărbatul a fost testat, iar rezultatul a fost unul previzibil. Pozitiv la alcool.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 14 noiembrie 2023.

A băut 17 beri cu câteva ore înainte să se urce la volan

În fața anchetatorilor tânărul a mărturisit ce a făcut. Mai exact acesta a fost tras pe dreapta de 19 martie  2023, în jurul orei 08.14. Se întâmplă pe DN 1, în apropiere de Aiud.

Când a fost oprit de polițiști, oamenii legii au simțit miros de alcool așa că l-au testat.

Bărbatul a spus anchetatorilor că în data de 18 martie, cu o zi înainte a băut două beri în intervalul 08.00 – 17.00, iar apoi între 20.00 și 00.00 a băut 15 beri. Adica 17 beri în total.

A doua zi dimineață a fost tras pe dreapta. La testarea cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi au urmat probele de sânge.

”La proba prelevată la ora 08,23 a rezultat o alcoolemie de 1,07 g%0, respectiv la proba prelevată la ora 09,23 a rezultat o alcoolemie de 0,93 g%0”, au notat magistrații.

Șoferul tras pe dreapta nu a contestat acțiunea polițiștilor. De asemenea nu a contestat nici valoarea probelor de sânge.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud. Bărbatul va fi judecat pentru conducere sub influența alcoolului. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax