Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cât arată etilotestul după ce ai băut cinci beri și vodkă: Cazul unui bărbat prins beat la volan, pe o stradă din Blaj

Publicat

Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan pe o stradă din Blaj. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 21 decembrie 2023.

Acesta a fost oprit în trafic, în data de 18 iunie 2023, dimineața, în jurul orei 5.43, pe o stradă din Blaj. Deoarece mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest.

După testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

La spital, la prima recoltare a avut o îmbibație alcoolică de 2,45 g/l alcool pur în sânge, iar la a doua recoltare (ora 06:50) a avut o îmbibație alcoolică de 2,28 g/l alcool pur în sânge.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-a urcat beat la volan.

Mai exact că a băut cu o zi înainte să se urce la volan, mai exact în intervalul 15.00 – 22.00, cinci beri de câte jumătate de litru și vodkă. Apoi, în dimineața următoare s-a urcat la volan și a fost oprit de polițiști.

Drept urmare, bărbatul a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului. În data de 21 decembrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Blaj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax