Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât costă administrarea celor trei stații de reîncărcare a vehiculelor electrice din Alba Iulia. Achiziție făcută de Primărie

Publicat

Primăria Alba Iulia a alocat peste 18.000 de lei în următoarele șase luni pentru gestionarea și administrarea celor trei stații de reîncărcare a vehiculelor electrice amplasate în municipiu. 

Primăria Alba Iulia a cumpărat, pe 19 iunie, prin intermediul platformei SEAP, servicii de gestionare și administrare a stațiilor de reîncărcare vehicule electrice amplasate pe strada Livezii, strada Mihai Viteazul – Piața Națiunii (Piața Alessandria) și B-dul Revoluției 1989 din municipiu.

Valoarea contractului pe 6 luni este de 18.400,02 de lei, fără TVA, ofertantul fiind Smart Business & Technologies Solutions SRL din județul Buzău.

Potrivit documentației, administrarea celor trei stații de reîncărcare a vehiculelor electrice se va face prin intermediul unei platforme electronice care oferă informații despre poziție, tarife, moduri de reîncărcare. De asemenea, firma va remedia erorile de soft care pot apărea, prin intermediul unui site web specializat și va oferi consultanță telefonică pentru utilizatori.

De asemenea, se va ocupa de încasarea contravalorii curentului electric consumat la încărcarea vehiculelor electrice prin intermediul celor trei stații cât și de plata către instituție.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax