Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât costă un bilet la Alba Iulia, la un spectacol cu Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele și George Mihăiță. Sala, aproape plină

Publicat

Evenimentele artistice la Alba Iulia sunt rare, iar dacă sunt mare parte din ele sunt concerte. În lipsa unui teatru pentru adulți, a unui teatru dramatic, spectacolele sunt o raritate în oraș. 

La nivel județean situația este și mai gravă. Singura dată când cei din Alba Iulia, dar și din județ pot merge la teatru este Festivalul Internațional de Teatru.

Eveniment organizat anual, de Teatrul de Păpuși ”Princhindel”. În rest, din când în când sunr organizate spectacole, de trupe din București, sau din alte orașe, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Este și cazul a trei spectacole care vor avea loc în următoarea perioadă la Alba Iulia. Vorbim despre două piese de teatru și un concert.

Prețul este unul mare pentru un oraș de provincie: cel mai ieftin bilet este de 100 de lei, iar cel mai scump 185 de lei. Asta în condițiile în care la Teatrul Național din București un bilet este în jur de 70 de lei. Mai mult de atât, un bilet la mega producția ”Faust” de la Sibiu costă 100 de lei, iar biletele se vând rapid pentru toate reprezentațiile anuale.

Însă chiar și cu un preț mare la bilete, oamenii din Alba Iulia vor să meargă la teatru. Mai toate locurile în sala Casei de Cultură din Alba Iulia pentru toate cele trei spectacole au fost deja luate.

”Fierarii” cu Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță și Valentin Teodosiu

Spre exemplu, în 19 martie, se va juca piesa ”Fierarii” cu Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță și Valentin Teodosiu.

Un bilet costă 185 de lei, iar în sală mai sunt disponibile 70 de locuri.

Prieteni la cuțite

Tot la sindicate, în 24 februarie, se va juca ”Prieteni la Cuțite”. Distribuția este formată din George Ivascu, Ana Odagiu, Nadiana Salagean, Angel Popescu si Monica Odagiu.

Un bilet costă 100 de lei, și în sala mai sunt în jur de 220 de locuri disponibile. Comparativ cu Fierarii, se pare că cei din Alba Iulia preferă piesele cu actori mai cunoscuți.

Trei tenori italieni

În data de 2 martie, în aceeași locație, va avea loc concertul numit ”În luna femeii”, a celor trei tenori italieni  Federico Veltri, Fabio Serani și Angelo Forte.

Cu un bilet care costă 160 de lei, sala este aproape ocupată. Momentan mai sunt doar 33 de locuri disponibile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax