Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Cât de bine se câștigă la Cluj. Salariul mediu este cel mai mare din țară, după București

Publicat

Cât de bine se câștigă la Cluj: Salariul mediu este cel mai mare din țară, după București. Mulți mocuitori ai județului Alba au ales să locuiască la Cluj – Napoca.

Cei mai mulți după terminarea facultății au rămas în oraș, dar sunt și mulți care au găsit acolo de lucru pe salarii mai mari.

Salariul mediu net a ajuns la 6.117 lei, în județul Cluj, în martie 2024. Clujul rămâne pe locul 2 în topul celor mai mari salarii din țară, după București, scrie Cluj24.

Clujenii au avut și în martie 2024 cele mai mari salarii din țară, după locuitorii Capitalei, arată datele Direcției Județene de Statistică Cluj.

Salariul mediu net a crescut cu 375 de lei într-o singură lună, ajungând la 6.117 lei în martie.

Noi zboruri Cluj – București, la prețul de pornire de 38 de euro. Vor fi operate de compania Animawings

Cât de bine se câștigă la Cluj: „Câștigul salarial mediu brut în luna martie 2024, în județul Cluj a fost 9.997 lei, în creștere cu 628 lei față de luna precedentă și mai mare cu 1.046 lei față de luna martie a anului 2023.

Câștigul salarial mediu net în luna martie 2024, în județul Cluj a fost de 6.117 lei, mai mare cu 375 lei comparativ cu luna anterioară și cu 504 lei mai mare față de aceeași lună a anului 2023”, a transmis DJS Cluj.

Față de media pe țară, salariul mediu net din județul Cluj, realizat în luna martie 2024, a fost mai mare cu 18%, ceea ce clasează județul Cluj pe locul 2 după Municipiul București.

Cele mai mari creșteri ale salariului mediu net în luna martie 2024 s-au înregistrat în domeniile Agricultură-Silvicultură-Pescuit, Industrie-Construcții și Servicii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax