Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cât durează lucrările de asfaltare de pe cea mai circulată stradă din Alba Iulia. Precizările primarului Gabriel Pleșa

Publicat

Lucrările de asfaltare aflate în desfășurare pe Calea Moților din Alba Iulia, pe porțiunea dintre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Horea, vor dura aproximativ o săptămână, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Precizările primarului vin în contextul în care traficul în oraș este dat peste cap, fiind afectat de lucrările la cea mai circulată arteră între orașul de jos și cartierele de locuințe din Cetate.

”Aceste lucrări au loc pe ambele sensuri de mers, iar traficul este restricționat pe diferite porțiuni. Fiind o arteră principală foarte circulată și destul de deteriorată, aceste lucrări de reparații erau de maximă necesitate pentru a înlesni și fluidiza circulația.

În această perioadă vă rugăm să circulați cu prudență în zona șantierului și să respectați semnalizarea temporară” a transmis Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    miercuri, 20.07.2022 at 10:00

    Ăsta e indiciul cert că primarul cu idei crețe le și pune în practică. După inițiativa , avem o stradă, hai să schimbăm sensul de acces pe ea, acum avem, haosul urbanistic în desfăsurare. Cred că toate opintirile omului ce încălzește scaunul de primar, vor să arate exact ce se vede : aflatul în treabă. Treaba primarului este aflatul în treabă, în clipa față.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax