Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât l-a costat pe un bărbat din Alba să fie iertat de mama unui copil pe care l-a bătut. Dosarul penal a fost închis

Publicat

Un bărbat din Alba a scăpat de un dosar penal deschis pentru loviri sau alte violențe, după ce a plătit daune victimei. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani care a bătut un copil de 13 ani. 

Pentru a scăpa de dosarul penal, acesta a plătit o sumă de bani mamei copilului. Cu dovada notarială, mama a mers la instanță și a retras plângerea făcută în numele copilului.

Bărbatul a fost inculpat în dosar pentru o faptă comisă în anul 2022. Un an și jumătate mai târziu, în data de 29 aprilie 2024, dosarul a fost închis, la Judecătoria Blaj.

Fapta pentru care a fost cercetat a avut loc în 21 decembrie 2022.

”În jurul orei 17.00, bărbatul în vârstă de 38 de ani, l-a observat pe persoana vătămată minor în vârstă de 13 ani și l-a chemat la el pentru a discuta.

Minorul s-a speriat și a fugit, iar inculpatul l-a urmărit. În momentul în care l-a ajuns din urmă, inculpatul l-a prins pe persoana vătămată de gluga gecii, l-a trântit la pământ, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu palma în zona capului”, au notat magistrații.

Dosarul, închis după o tranzacție

La termenul de judecată din 21 martie 2024, mama minorului bătut a venit la magistrați cu un document. Un document în care se arăta că bărbatul care i-a bătut copilul a platit 5000 de lei.

Drept urmare, femeia, în numele copilului, a retras plângerea penală. Aceasta a spus că nu mai are pretenții și nu mai dorește ca bărbatul să fie tras la răspundere.

Cu plângerea penală retrasă, magistrații au considerat că dosarul poate fi închis.

În data de 29 aprilie 2024, dosarul a fost închis de magistrații Judecătoriei Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate