Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât ”l-au costat” nervii la păcănele, pe un bărbat din Alba Iulia. Cum a distrus jocul de noroc cu două sticle de bere

Publicat

Un bărbat a fost condamnat recent de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru distrugere, după ce nervos, a disturs ecranul unui aparat de jocuri de noroc, situat într-un bar din Alba Iulia. 

O primă decizie în instanță a fost dată în data de 29 decembrie 2022, la mai bine de doi ani de la comiterea faptei. Motivarea magistraților a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, martorii au spus că bărbatul era nervos, gesticula și înjura pe lângă aparatul de jocuri de noroc. La un moment dat a pus mâna pe două sticle goale de bere și a lovit ecranul aparatului.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba Iulia a luat două sticle de bere și a spart un aparat de păcănele cu ele. Ce pagubă a făcut

”În data de 16.01.2020, în jurul orei 01:30, în timp ce se afla în incinta localulul de pe strada str. Iaşilor inculpatul a spart prin lovirea cu două sticle de bere goale un aparat de joc marca Kajat, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 euro şi provocând indignarea celor prezenți”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul a fost condamnat pentru două fapte: distrugere și tulburarea liniștii publice. În total, în data de 29 decembrie 2022 magistrații l-au condamnat la o amendă penală de 2200 de lei și plata a 5.513 lei cu titlu de daune materiale către localul care a suferit paguba.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax