Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât lemn a confiscat Poliția, într-o săptămână. Controale în peste 400 de locații și 90 dosare penale

Publicat

Peste 1.300 de controale au fost efectuate, în ultima săptămână, de polițiști din toată țara, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Ordine Publică din I.G.P.R., pentru protejarea fondului forestier și prevenirea și combaterea faptelor ilicite în domeniul silvic, transmite Poliția Română.

Potrivit sursei citate, în perioada 21 – 28 august 2020, polițiștii au desfășurat 1.343 de controale pentru verificarea provenienței, prelucrării, depozitării şi valorificării lemnului, precum și pentru verificarea legalității transportului materialului lemnos.

Au fost verificate 455 de obiective cum sunt exploatări forestiere, instalații de debitat, depozite, târguri, piețe, oboare și ocoale silvice.

Pentru neregulile constatate în domeniul silvic, au fost înregistrate 90 de dosare penale, în care sunt cercetate 82 de persoane și au fost aplicate 350 de sancțiuni contravenționale la Legea 171/2010 – Legea contravențiilor silvice, în valoare de 721.500 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost confiscați aproximativ 2.800 de metri cubi de lemn fără documente legale.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax