Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât lemn a fost confiscat în perioada stării de urgență. 3.700 de controale derulate de Romsilva, Poliție și Garda Forestieră

Publicat

În perioada stării de urgență, specialiștii Romsilva, reprezentanții Poliției Române și Gărzilor Forestiere au derulat 3.741 de controale la circulația materialului lemnos. Au confiscat, în total, începând cu data de 16 martie, 841,18 metri cubi de lemn.

Potrivit Romsilva, în urma acestor controale s-au constatat 76 de infracțiuni și 487 de contravenții silvice.

Angajații Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au efectuat 2.720 de controale de fond sau parțiale în fondul forestier administrat.

În ceea ce privește primele trei luni ale acestui an, Romsilva a derulat, în fondul forestier administrat, 6.180 de controale de fond și parțiale și a constatat tăieri ilegale cu un volum cumulat de 6.538 metri cubi. Potrivit sursei citate, lemnul provenit din tăieri ilegale este în scădere cu 9,32% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri aflate în proprietatea publică a statului, din aceasta 80% având certificarea managementului forestier la nivel internațional. În plus, Romsilva asigură servicii silvice pe bază de contract pentru circa 1 milion de hectare păduri aflate în alte forme de proprietate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paduraru

    marți, 14.04.2020 at 12:35

    Daca cineva ar controla camioanele cu lemne care trec ziua si noaptea, pe str Mircea cel Mare din Sebes, ar avea ce gasi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax