Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât mai costă să deții patru grame de cannabis pentru consum. Percheziție a polițiștilor din Alba transformată în anchetă DIICOT

Publicat

Un bărbat din Alba a fost condamnat recent la o amendă penală, pentru consum ilicit de droguri, după ce în urma unei percheziții, polițiștii au găsit asupra sa patru grame de cannabis. 

Deși fapta s-a petrecut în luna iulie a anului 2021, o primă decizie a fost dată de magistrații Tribunalului Alba, în data de 11 octombrie 2022. De asemenea motivarea a fost făcută public, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

După o percheziție a polițiștilor de la IPJ Alba, ancheta a fost preluată de DIICOT.

Potrivit motivării instanței, după niște neînțelegeri în familie, mama bărbatului a sunat la poliție deoarece acesta avea un comportament agresiv.

” La data de 15 iulie 2021, femeia ”a sesizat prin SNUAU 112, că pe fondul unor neînţelegeri, a fost ameninţată cu acte de violenţă de către fiul ei, inculpatul.

În urma deplasării la domiciliul acesteia, organele de poliţie au constatat că inculpatul are un comportament suspect, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control corporal.

Astfel, în buzunarul pantalonilor săi, a fost identificat un plic în care erau ambalate mai multe fragmente de masă vegetală de culoare brun-verzui. Fiind întrebat la acel moment despre substanţele identificate, inculpatul a declarat că le-a cumpărat, cu suma de 150 lei în scopul consumului propriu, fiind consumator de droguri de risc”, se arată în motivarea instanței.

Mai exact i-au găsit un plic cu 4 grame de cannabis.

Pentru fapta sa bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 1300 de lei. De asemenea i-au fost confiscate și 2, 3 grame de cannabis cât au mai rămas din cele 4 grame găsite, după analizele de laborator.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax