Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât plătește Primăria Alba Iulia pentru repararea mobilierului din secțiile de votare

Publicat

Primăria din Alba Iulia se pregătește pentru organizarea alegerilor prezidențiale și parlamentare. Administrația locală din municipiu alocă 100.000 de lei pentru repararea, montarea și demontarea mobilierului specific în secțiile de votare.

Potrivit reprezentanților Primăriei, din totalul de 229 de cabine de vot, 100 necesită reparații. 

Primăria Alba Iulia a lansat vineri o achiziție pentru reparații de mobilier specific, montarea și demontarea acestuia în secțiile de votare la alegerile pentru președintele României și alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2024.

Valoarea estimată a contractului este de 100.000 lei, fără TVA.

Situația secțiilor de votare din municipiu

Potrivit documentației, în municipiu Alba Iulia vor fi amenajate un număr de 51 de secţii de votare la alegerile pentru preşedintele României din 24 noiembrie (turul 1). La secțiile de votare vor fi montate 229 cabine de vot, 51 urne mari, 51 de urne mici (mobile), 229 draperii pentru cabinele de vot, 51 panouri cu inscripţia „secţia de votare nr.”, 510 panouri tip săgeată cu inscripția „spre secţia de votare nr.”.

Pentru alegerile pentru Senat și Camera Deputaţilor din 1 Decembrie vor fi amenajate un număr de 51 de secții de votare, vor fi montate 229 cabine de vot, 102 urne mari, 51 de urne mici (mobile) și 229 draperii pentru cabinele de vot.

La alegerile pentru Preşedintele României din 8 decembrie (turul 2) vor fi amenajate un număr de 51 de secţii de votare, vor fi montate 229 cabine de vot, 102 urne mari, 51 de urne mici (mobile) și 229 draperii pentru cabinele de vot.

„Este necesar reparaţii de mobilier specific, lucrările de revizuire/reamenajare ale dotărilor existente din secțiile de votare, repararea unor componente care nu mai pot fi utilizate din cauza numărului mare de utilizări, montarea şi demontarea urnelor mari şi mici, a panourilor şi săgeților indicatoare, transportul acestora la și de la secţiile de votare, precum şi alte operaţiuni conexe celor de bază”, se precizează caietul de sarcini.

Potrivit documentului citat, din totalul de 229 de cabine de vot, 100 necesită reparații.

Reamintim faptul că pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, au fost confecționate 129 de cabine de vot, 155 urne mari, 35 urne mici, 229 de draperii, 11 panouri cu inscripția „Secția de votare nr.”, 210 panouri cu inscripția „Spre secția de votare nr.” și 72 de panouri de afișaj electoral.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate