Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cât timp vor mai rămâne închise punctele de frontieră între Bulgaria şi Grecia, cu excepţia celui de la Koulata-Promachonas

Publicat

Toate punctele de frontieră terestre şi feroviare între Bulgaria şi Grecia, cu excepţia celui de la Koulata-Promachonas, vor fi închise pentru trafic până la data de 29 iulie, transmite vineri agenţia BTA, citând poliţia de frontieră.

Intrarea în Grecia va permisă doar prin acest punct şi doar pentru persoanele care vor face dovada unui test PCR negativ la coronavirus efectuat în intervalul anterior de 72 de ore.

Vezi și Ce trebuie să știe românii care-și fac testele moleculare pentru COVID în Bulgaria, în drum spre Grecia. Precizări MAE

Rezultatul testului trebuie să fie tradus în limba engleză, iar documentul să conţină numele şi datele de identitate ale persoanei.

Deţinătorii de permise de rezidenţă emise de statul elen, şoferii de camioane şi persoanele care călătoresc pentru afaceri presante sau pentru muncă, situaţie ce trebuie dovedită printr-un document relevant, vor fi exceptaţi de la aceste restricţii.

De asemenea, persoanele care călătoresc în Grecia trebuie să completeze, cel târziu în preziua sosirii în această ţară, un formular de localizare a pasagerilor ce poate fi accesat la adresa https://travel.gov.gr., mai precizează sursa citată.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax