Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât va sta după gratii un tânăr din Ocna Mureș care și-a agresat mama și a amenințat că o violează. Decizie la Judecătoria Aiud

duba politie

Publicat

Un tânăr din Ocna Mureș care și-a agresat mama la locul de muncă, dar i-a transmis și tatălui său că o va viola pe femeie, a fost recent condamnat. Bărbatul avea un ordin de protecție emis pe numele său și nu avea voie să se apropie de părinți. De asemenea avea interdicție să îi contacteze pe orice cale. 

Însă acesta nu a respectat măsurile impuse de autorități. În data de 5 iulie 2024 a fost condamnat în primă instanță, la Judecătoria Aiud.

În linii mari, bărbatul avea emis un ordin de restricție pe o perioadă de șase luni. Însă în zilele de 19 și 23 martie 2024 a încălcat ordinele de protecție emise de magistrați.

În primă fază l-a contacat pe WhatsApp pe tatăl său și i-a trimis 11 mesaje ”prin care îl amenință cu moartea, respectiv că îi distruge garajul, îi distruge autoturismul și o violează pe soția sa (persoana vătămată, mama inculpatului”, se arată în motivarea instanței.

Apoi, într-o altă zi a mers la locul de muncă al mamei sale pentru a-i cere bani. Femeia nu a vrut să îi ofere suma cerută, iar acesta a agresat-o fizic. O colegă a intervenit pentru a-l scoate afară pe tânăr.

După intervenția poliției, tânărul a fost arestat preventiv, fiind și în acest moment în arest preventiv la Penitenciarul Aiud.

Pentru fapta sa (nerespectarea ordinelor de protecție) magistrații l-au condamnat la 9 luni de închisoare cu executare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate