Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cătălin Borangic alias dada_mamusa este marele câştigător al concursului Alba24. A plecat acasă cu o tabletă Blackberry Playbook

Publicat

Alba24 şi-a premiat din nou cititorii, iar, după două luni în care peste 700 de persoane au devenit prieteni cu noi pe YM, trei norocoşi au câștigat super gadgeturile puse la bătaie în concurs. După ce luni am anunţat câştigătorii, marţi a venit timpul ca primul dintre aceştia să îşi ridice premiul. Primul care a trecut pragul redacţiei noastre a fost chiar posesorul ID de YM „dada_mamusa” , cel mai nou proprietar al unei tablete Blackberry Playbook.

Cătălin Borangic sau dada_mamusa, aşa cum este cunoscut el după ID-ul de pe Yahoo Maessenger, este câştigătorul marelui premiu pus în joc de Alba24. Cătălin este un istoric pasionat, locuiește în Alba Iulia şi este realizatorul Enciclopediei Dacice pe care acum o va putea actualiza direct de pe tableta Blackberry.

„Nu sunt un tip care agreează sau practică jocuri de noroc, motiv pentru care norocul a fost dublu. Pur şi simplu citesc şi citeam şi înainte Alba24. Felicitări tuturor participanţilor şi organizatorilor. Data viitoare, poate e altul norocosul sau norocoasa”, a explicat Cătălin imediat după ce a aflat că a câştigat.

Cătălin este primul care a intrat în posesia premiului, dar alţi doi cititori Alba24 sunt aşteptaţi la redacţia noastră. Un smartphone Blackberry Bolt 9087 şi un telefon mobil Nokia C1-01+1 modem de internet aşteaptă să fie ridicate de câștigători. Poți vedea aici ID-urile lor de YM.

Vă prezentăm imagini cu marele câştigător al concursului nostru care a venit să-și ridice premiul direct de pe un şantier al muzeului din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. borcapaulioan

    miercuri, 04.04.2012 at 02:42

    poi asa mai zic si eu ca ati afisat castigatorii!!1

  2. bosss

    miercuri, 04.04.2012 at 19:31

    pai ati dat numai la oameni vostri

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 04.04.2012 at 21:08

      Ba, da’ destept esti.. Cum de te-ai prins?

  3. Concurentul

    miercuri, 04.04.2012 at 21:20

    @ boss Amice, esti un idiot. Sau ai fost bolnavior cu capu’ cand ai fost mic. Ce te face sa crezi ca astia sunt „oamenii lor” ?

  4. John Carter

    miercuri, 04.04.2012 at 21:32

    Cred ca v-a dat de gol salopeta omului. Am auzit ca voi astia de la Alba24 umblati numai asa imbracati. :)) Doamne, multi prosti mai ai in grija (domnul Bosss aici de fata e un exemplar de colectie).
    Alba24, bravo pentru concurs si nu-i mai bagati in seama pe toti retardatii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax