Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Câte locuri de parcare noi au fost amenajate la Alba Iulia, după demolarea unor garaje în cartierul Cetate. Ce spune primarul

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, spune că au fost create locuri de parcare noi, în zona bulevardului Transilvaniei. Acestea au fost amenajate după demolarea unor garaje, unul dintre acestea fiind și cel al părinților săi.

Se referă la garajele desființate pe străzi din apropierea bulevardului Transilvaniei

”Au fost desființate încă 3 baterii de garaje și au fost construite, în locul lor, 45 de noi locuri de parcare rezidențială, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Alba Iulia.

Pe strada Arnsberg, în locul a 23 garaje am făcut 33 locuri de parcare. Pe strada Vasile Goldiș, în vecinătatea Grădiniței Nr.11, în locul a 8 garaje am făcut 12 locuri de parcare.

Am spus, încă de la începutul mandatului, că nu vom mai prelungi contractele pe garajele dintre blocuri și vom face în locul lor parcări rezidențiale, de care e mare nevoie în zonele aglomerate.

Chiar dacă și eu am fost nevoit să renunț la garajul părinților mei, consider că acest lucru este normal pentru un municipiu reședință de județ, cum e Alba Iulia”, a transmis primarul, pe pagina de Facebook.

foto: Facebook/ Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Plesa Gavrilă

    sâmbătă, 17.02.2024 at 17:35

    Dacă erau doar locuri de parcare era ok ,dar sunt locuri cu taxă , nimic nu e gratis asta am văzut cu toții . Nu îmi mai zic nimic ..dar nu te votez Gabriele. Sper sa nu mai câștigi un al doilea mandat !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax