Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câte persoane sunt în izolare și în carantină, în județul Alba. Numărul celor infectați cu COVID-19, ȚINUT la SECRET

Publicat

coronavirus

Luni, 23 martie, la nivelul județului Alba se aflau în izolare la domiciliu 1237 persoane, iar 88 în carantină. De asemenea au ieșit din izolare 438 de persoane, potrivit datelor oferite de Instituția Prefectului județului Alba. 

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în județul Alba este ținut la secret de autorități. 

Mai multe corturi instalate pentru pretriaj la unitățile spitalicești au fost montate în urmatoarele locații:  1 Alba Iulia, 2 Aiud, 2 Cîmpeni, 1 Abrud, 1 Blaj, 1 Cugir, 2 Sebeș, 2 A1, km 312 parcare  CIC – Pianu;

Containere modulare instalate pentru pretriaj la unitățile spitalicești puse la dispoziție de Instituția Prefectului – Județul Alba – 2 Alba Iulia, 1 la Aiud.

Ce au mai transmis reprezentanții Prefecturii

În ultimele 24 de ore, 394 echipaje mixte, formate din reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Alba, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și ai Polițiilor Locale au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de nerespectare a măsurii de izolare în cazul a 415 persoane și 36 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

Polițiștii din județul Alba acționează în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică și sunt prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității, precum și pentru  impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor care trebuie să respecte măsura izolării la domiciliu sau a carantinării, pentru fluidizarea traficului și însoțirea autovehiculelor care tranzitează județul Alba cu persoane care revin din afara granițelor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax