Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Câteva sute de hectare de teren degradat urmează să fie împădurite la Ciugud

Publicat

Administraţia publică locală Ciugud are în vedere îmbunătăţirea mediului şi spaţiului rural prin implementarea Axei 2 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, care aduce servicii mediului.

„Pentru că se apropie primăvara şi pentru că trebuie să ne gândim şi la altceva decât infrastructură, am început să scriem un proiect pentru împădurirea a peste 100 de hectare de teren agricol şi păşuni degradate.
De altfel, noi am depus şi anul trecut la Administraţia Fondului de Mediu un proiect care acum este în evaluare, pentru împădurirea a 101 hectare de păşune degradată în localităţile Teleac şi Limba. Tot anul trecut, am împădurit şapte hectare de teren din fonduri proprii, cu voluntarii din Comuna Ciugud şi nu numai, au venit voluntari şi din Alba”, a declarat primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax