Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câteva sute de tineri liberali și-au anunțat susținerea pentru Florin Roman, candidatul PNL Alba la alegerile europarlamentare

Publicat

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia s-a desfășurat evenimentul „TNL Alba în Europa”. Organizatorii, BPT TNL Alba, au realizat, astfel, un prim important eveniment în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, eveniment în cadrul căruia au fost abordate subiecte privind Uniunea Europeană și alegerile pentru Parlamentul European.

Cu această ocazie, candiatul PNL Alba pentru alegerile europarlamentare, Florin Roman și-a prezentat programul în fața celor în jur de 200 de tineri prezenți din toate organizațiile de tineret ale Partidului Național Liberal din județul Alba. Alături de acesta, au mai transmis mesaje celor prezenți în sală și alți lideri PNL și TNL: Simone Albani (vicepreședinte PNL Alba), Daniel Rusu (primar PNL), Cristian Radu (președinte TNL Alba), Vlas Roxana (președinta CSL Alba). Un invitat special la eveniment a fost Andrei Chebuțiu (președinte CEL România).

„Îl asigurăm pe domnul Florin Roman de toată susținerea noastră. Tinerii din PNL Alba au fost mereu foarte implicați în toate campaniile electorale, iar de data aceasta nu vom face excepție”, a declarat Cristian Radu, președintele TNL Alba.

La rândul său, Florin Roman a ținut să remarce implicarea tinerilor în proiectele PNL Alba. „Vreau să vă mulțumesc tuturor tinerilor pentru susținere și puteți să fiți siguri că, prin mine, vocea voastră se va auzi la Parlamentul European. Am lucrat cu voi de atâția ani și știu că sunteți o resursă importantă pentru această organizație, tocmai de accea m-am simțit mereu apropiat de voi. Am implementat și vreau să implementez, în continuare, proiecte pentru tineri. De data aceasta, ne așteaptă o confruntare electorală în care nu ne va fi ușor, dar nu va fi nici imposibil să câștigăm. Avem multe atuuri, haideți să le folosim și putem să ne atingem obiectivul electoral. Sunt sigur că și de această dată vom reuși, cu toții, să ne mobilizăm și să facem o campanie frumoasă, iar după alegeri să ne strângem și să bem un pahar de șampanie împreună, sărbătorind victoria”, a declarat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Piticul Atomic

    duminică, 27.04.2014 at 23:26

    intradevar, casa de cultura a studentilor are sute ( chiar 1 mie) de locuri :). din fotografii ai crede k Albani candideaza si ala micu il sustine. De omul marilor indemnizatii din AGA ale multor firme de stat sper sa vorbim la timpul trecut. FIECARUIA SA II DEA DUMNEZEU PE MASURA FAPTELOR SALE !!!

  2. Nae

    luni, 28.04.2014 at 21:41

    Adica e pacat sa faci parte din AGA ? Doar paganii pot sa lucreze in consilii de administratie? O logica de fier, ce sa mai spunem…Sa ne mai miram ca ne conduc strainii. Noi sa fim saraci ca ne mere bine.

  3. eu

    miercuri, 30.04.2014 at 13:01

    Da numai EURO na fost sa vedem la numaratoare citi il sustin

    • si el

      sâmbătă, 03.05.2014 at 11:14

      Da asa e na fost si nici nu va fi ,unul ca el nu are ce cauta acolo doar daca noi albaiulieni il trimitem ,atuncea fratilor ne meritam soarta

      • SI TU

        sâmbătă, 03.05.2014 at 15:57

        Florinica limiteazate la ce sti nu intinde coarda ca se rupe ,rusine PNL.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax