Connect with us
Publicitate

CUGIR

Câți ani va sta după gratii un bărbat din Cugir care a amenințat cu moartea polițiști și jandarmi: ”Nu mi-e frică de pârnaie”

Publicat

Un bărbat din Cugir care mai avea o condamnare la activ, va sta după gratii, după ce a amenințat cu moartea mai mulți polițiști și jandarmi.

Recent, în data de 26 aprilie 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe acesta pentru ultraj. 

Faptele pentru care acesta va merge după gratii au fost detaliate de magistrați, în motivarea instanței. Pedeapsa pentru ultraj a venit la aproape doi ani de la comiterea faptei. 

Infracțiunile au fost comise de acesta în data de 9 ianuarie 2021, în fața unei benzinării din oraș, iar apoi în secția de poliție a orașului.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 09.01.2021, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în incinta staţiei Rompetrol din oraşul Cugir, precum şi ulterior, în sediul Poliţiei oraşului Cugir, inculpatul, a mimat aplicarea unei lovituri cu braţul drept înspre persoana vătămată agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, şi i-a adresat ameninţări cu exercitarea de acte de violenţă şi cu moartea.

De asemenea, în timp ce se afla în incinta sediului Poliţiei oraşului Cugir, inculpatul a adresat agenţilor de poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea”, au fost principalele motivare care au dus la condamnarea acestuia.

În timpul procesului, polițiștii care au fost părți vătămate în proces, au detaliat ce amenințări le-a adus bărbatul.

Parte din amenințările aduse de bărbat au fost probe în dosar:

”în timp ce se afla în incinta sediului poliţiei din oraşul Cugir, inculpatul a adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa persoanei vătămate, căruia i-a spus „te fac mă, te f….t în c…r şi merg la Aiud 3 ani”

(…) inculpatul a zbierat către acesta și a spus „vă mierlesc pe toţi, vă tai capul, vă omor pe toţi”.

Un alt om al legii a indicat suplimentar că cele spuse de către inculpat în incinta sediului poliţiei au fost „vă mierlesc pe toţi că fac 4 ani, maxim 8.

Mă p*ş pe voi, vă tai capul, nu mi-e frică de pârnaie. Nu aveţi ce să îmi faceţi”, se mai arată în motivarea instanței.

Bărbatul a fost judecat și condamnat pentru faptele de ultraj. A fost condamnat la câte 6 luni de închisoare pentru fiecare amenințare adusă celor trei oamenii ai legii.

Însă acesta mai avea condamnări anterioare, iar în urma calcului judecătoresc, s-a revocat suspendarea acestora și a rezultat pedeapsa de 4 ani şi 9 luni închisoare, în regim de detenţie.

Momentan decizia nu este defnitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax