Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câți metri cubi de lemn tăiat ilegal au confiscat polițiștii din Alba după o acțiune realizată în tot județul. Ce sancțiuni au dat

Publicat

Polițiștii din Alba au realizat vineri, 9 decembrie, pe raza întregului județ o acțiune de depistare și combatere a tăierilor ilegale de arbori, transmit reprezentații IPJ Alba. 

În urma acțiunii, au depistat 43 de sancțiuni, în valoare de peste 6000 de lei, dar au și confiscat 21 de metri cubi de material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 decembrie 2022, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Alba și specialiști din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate 46 de controale, din care 24 privind legalitatea transportului de material lemnos și 6 în fondul forestier.

Polițiștii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, din care 17 la Codul Silvic, în valoare totală de 6.285 lei și au confiscat 21 de metri cubi de material lemnos.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Clau

    duminică, 11.12.2022 at 14:20

    Sa se facă controale și la ‘Domnii’ care duc lemne cu camioanele și trec nevăzuți.

  2. DoN

    duminică, 11.12.2022 at 15:24

    Nu politia le tine spatele ?
    Ce dracu va tot ascundeti dupa deget

  3. Criticu

    duminică, 11.12.2022 at 21:07

    Buna seara, va rog sa imi spuneti ca este un fel de gluma partea cu Politistii au dat amenzi in cuantum de 6285 de lei, adica pentru 43 de amenzi.

    Adica 6285:43=146 de lei/amenda??

    Deci ati inteles bine, cu astfel de amenzi „usturatoare” nu se descurajeaza DELOC furtul din padurile patriei! Bai nene la nivel de judet Alba puteau gasi lemn furat cu miile de metri cubi la orice ora din zi si an!

    Bai da chiar asa de prosti credeti cetatenii? Cand se vede cu ochiul liber cum dispar padurile patriei! inclusiv in rezervatiile nationale se fura ca in codru!

    Pai nu la noi in Alba sint cei mai mari exploatatori din tara de lemn?? cu cifre de afaceri de sute de milioane de euro pe an! Despre ce vorbim?

    Ma si mir ca nu le-o fost rusine celor de la Pitia Romana sa apara cu asa o „performanta” in presa..absolut jenant! „Bravo” voua! De maine sigur nu se mai fura lemn in tara asta, cu amenzile ce le-ati aplicat voi..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax