Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câți metri cubi de lemn tăiat ilegal său fără documente au confiscat polițiștii din Alba, în două zile, într-o acțiune de amploare

Publicat

Timp de două zile polițiștii din Alba au efectuat o acțiune pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori. Aceștia au dat amenzi de peste 13.000 de lei, dar au și confiscat 70 de metri cubi de lemn. 

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, în perioada 26- 27 mai 2023, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate 23 de controale privind transportul de material lemnos, 4 în fondul forestier și două în locuri de depozitare a materialului lemnos.

Au fost aplicate 13 sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 51 la alte acte normative, în valoare totală de 13.300 de lei și a fost confiscată cantitatea de 70 de metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax