Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câți șoferi beți la volan au prins polițiștii din Alba de sărbători. Unul dintre ei era și sub influența substanțelor psihoactive

Publicat

politie noaptea

Patru șoferi care au consumat alcool, iar apoi s-au urcat la volan, au fost depistați de polițiștii din Alba, în ultimele două zile. Unul dintre ei, după ce a fost testat cu etilotestul a fost pus de polițiști să facă și un drug test, iar în urma celor două teste a fost pozitiv și la alcool, dar și la substanțe psihoactive. 

Cazurile au fost făcute publice de polițiștii din Alba, într-un comunicat de presă transmis în data de 26 decembrie 2022.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 09,00, polițiștii rutieri din Blaj au depistat un tânăr de 25 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Republicii din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, la data de 26 decembrie 2022, în jurul orei 04,00, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au mai transmis că la data de 26 decembrie 2022, în jurul orei 03,30, polițiștii din Câmpeni au depistat un tânăr de 22 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Catedralei din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Legat de cazul șoferului pozitiv la alcool și substanțe psihoactive, polițiștii au precizat că: la data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 20,30, polițiștii din Cugir, în timp ce acționau pe strada Victoriei din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din Cugir.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul drogtest, a rezultat că era și sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței, în organism, a substanțelor interzise.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența drogurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax