Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cauți un job sau vrei să îți deschizi propria afacere? Târguri de Cariere, la Alba Iulia şi Tg. Mureş

Publicat

Tinerii din județele Alba și Mureș și nu numai sunt așteptați la două Târguri de Carieră, locul unde descoperă cele mai bune oportunități profesionale sau europene pentru dezvoltarea lor și a celor apropiați lor. Intrarea e liberă și organizatorii promit ca toți participanții să plece acasă cu informații utile.

Joburi, internshipuri, stagii, consiliere în carieră, de voluntariat, dar și alte activități vor avea loc în cadrul Târgurilor de Cariere de la Teatrul Național Mureș și de la Alba Mall.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru, participă la două târguri de carieră, pentru a le oferi tinerilor informații despre programele europene prin care pot fi sprijiniți, despre oportunitățile de finanțare și alternative pentru cei ce doresc să intre în mediul privat.

Tinerii vor afla totul despre pașii pe care trebuie să îi facă dacă vor să-şi înființeze o firmă și despre programele de finanțare nerambursabilă ce îi pot ajuta să îşi transforme ideile în fapte.

„Ai trecut pe la standurile ce îți oferă un job și crezi că nu răspund la ceea ce îți dorești? Atunci ia-ți viitorul în mâini și transformă-ți ideile în afaceri. Cine și pentru ce oferă finanțare nerambursabilă, ce programe europene te așteaptă, unde poți să obții mai multe informații pentru un job într-un alt stat membru al Uniunii Europene, ce programe europene te sprijină, ce programe de voluntariat, ce documente sunt necesare pentru a deschide un start-up, adică o firmă nouă, cât costă înființarea și chiar desființarea ei și cu cine poți vorbi, sunt întrebările la care răspund informațiile primite la standul ADR Centru și Europe Direct Regiunea Centru. În cele două zile suntem alături de voi pentru a vă răspunde atât acestor întrebări, cât și altora, dacă aveți“, transmit reprezentanţii ADR Centru.

Târgul de Cariere de la Târgu Mureș are loc în 14 noiembrie, la Teatrul Național, iar cel din Alba Iulia este pe 22 noiembrie, la Alba Mall.

„Dacă ești student, vino la Târgul de Cariere pentru a afla unde poți să faci internship sau stagii de practică și ce joburi sunt pentru tine. Dacă ești absolvent, nu rata Târgul, e locul unde se adună informațiile cele mai bune pentru tinerii cu studii superioare. Dacă ai un job, dar nu te mai trage inima să mergi la acel loc de muncă și te gândești cu groază încă din weekend la ziua de luni, ar fi mare păcat să nu vii. Dacă nu ai un loc de muncă, la Târg ai posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile”, mai transmite ADR Centru.

Noi oportunități profesionale, joburi în diverse domenii de activitate, internshipuri și stagii de practică, companii din varii domenii: alimentar, auto & automotive, IT & software, retail & FMCG, finanțe-bănci, servici & BPO, logistică & transport, construcții & imobiliare, producție & tehnică, recrutare & consultanță în HR, sunt disponibile la Târgul de cariere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax