Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cauza avariilor la rețeaua de curent din Alba Iulia: Mai mulți muncitori au lovit câteva cabluri electrice

Publicat

stalpi curent

O avarie s-a produs luni, 31 iulie, în jurul orei 11.20, la rețeaua electrică din Alba Iulia. Mai multe zone din oraș au rămas fără curent.

Din câte se pare avaria s-a produs din cauza unor muncitori care lucrează la proiectele de mobilitate urbană.

Marius Ceteraș, directorul SDEE Alba, a precizat pentru alba24.ro că ”din primele informații cauza avariilor este lovirea cablurilor de medie tensiune la săpăturile efectuate de firmele care lucrează la proiectele de mobilitate urbană în zona Casei de Pensii și în zona magazinului Lidl de pe strada Lalelelor”.

CITEȘTE ȘI: Avarie la rețeaua electrică din Alba Iulia: Mai multe zone din oraș și instituții au rămas fără curent

Reamintim că mai multe zone din oraș au rămas fără curent electric pentru câteva zeci de minute. În zona Centru, alimentarea a fost reluată în jurul orei 12.00.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 31.07.2023 at 12:51

    Să nu mai punem vina pe muncitori. Totdeauna ăla mai de jos este vinovat.Există un plan coordonator pe care sunt trasate toate reţelele existente în zonă.La predarea amplasamentului lucrării sunt prezenţi toţi deţinătorii de reţele şi astfel nu ar trebui să fie probleme. Dar cum cei prezenţi habar nu au de traseul existent, ridică tot felul de motive. Aşa că, mai lăsaţi muncitorii să-şi vadă de treabă, alţii sunt proştii de serviciu.

  2. Pamfil

    luni, 31.07.2023 at 16:21

    Pilu, tu chiar crezi ca (mai) exista acele planuri sau ca „in teren” s-au respectat vreodata? retelele de utilitati sunt ingropate pe modelul cum isi ingroapa cainele osul. adica nu mai stie nimeni pe unde.

    N-as exclude total muncitorii. O minima responsabilitate trebuie sa aiba toata lumea indiferent la ce nivel lucreaza. Iresponsabilii de obicei sfarsesc chiar tragic – vezi atatea accidente de munca soldate cu… deces.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax