Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz de furt închis de polițiștii din Alba Iulia: Un bărbat a băgat mai multe ciocolate în pantaloni și a ieșit din magazin

Publicat

În luna mai a anului 2018, polițiștii din Alba Iulia deschideau un dosar penal după ce reprezentanții unui magazin Agras din oraș au reclamat că un bărbat le-a furat mai multă ciocolată. 

După patru ani de cercetări, anchetatorii au cerut să se renunțe la urmărirea penală deoarece bărbatul în cauză nu a fost găsit. În data de 17 ianuarie 2023, magistrații judecătoriei Alba Iulia au dat o decizie în urma cererii de confirmare a renunțării la urmărirea penală. 

La un moment dat, prin 2019 polițiștii au avut și un suspect, dar din câte se pare nu era bărbatul în cauză. Deși s-au administrat mai multe probe și fapta a fost surprinsă pe camerele video, polițiștii nu au reușit să afle cine a fost hoțul de ciocolată.

Potrivit motivării instanței, ”în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere incinta și de la intrarea în magazinul Agra’s, situat în Alba Iulia, se observă faptul că o persoană de sex masculin pe perioada în care magazinul era în timpul programului de funcționare pătrunde la ora 17:11 în interiorul magazinului, sustrage mai multe produse Milka pe care le introduce în pantaloni, în partea din față și părăsește magazinul la ora 1713, fără a achita contravaloarea produselor însușite.

În scurt timp, la 17:15 , aceeași persoană revine în incinta magazinului și, după ce se deplasează din nou la raionul cu ciocolată, procedând în aceeași manieră, sustrage din nou mai multe produse Milka, pe care după ce le introduce în pantaloni, la ora 17:16 le scoate din incinta magazinului, fără a le achita.

În cauză au fost administrate probe, însă nu s-a reuşit identificarea făptuitorului. Prin ordonanţa din data de 12.12.2022 s-a dispus renunţarea la urmărirea penală”, se arată în motivarea instanței.

În data de 17 ianuarie 2023 magistrații au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, iar dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax