Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz înfiorător la Ocna Mureș: Un bărbat care și-ar fi violat și agresat sexual fiica vitregă, ARESTAT PREVENTIV

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar faptele pentru care este cercetat sunt înfiorătoare. 

Bărbatul este suspect că și-a agresat sexual, violat și abuzat fizic și psihic fiica vitregă. Faptele au început când fetița avea 9 ani. 

În data de 21 septembrie 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au dispus arestarea preventivă a bărbatului, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. 

În ultima perioadă de timp, la nivelul județului au fost înregistrate mult mai multe cazuri de viol sau agresiune sexuală asupra minorilor, față de anii precedenți.

Bărbatul din Ocna Mureș, Irimia D., este cercetat pentru mai multe fapte comise asupra fiicei femeii cu care își împarte viața. Este vorba despre o minoră pe care femeia o are dintr-o altă căsătorie.

Potrivit surselor juridice ale reporterilor alba24.ro, faptele s-ar fi petrecut între anii 2019 – 2023. Este vorba despre fapte de agresiune sexuală, viol, dar și rele tratamente aplicate minorilor (abuz fizic și psihic).

Polițiștii au intrat pe fir după ce minora ar fi dezvoltat un comportament specific copiilor agresați sexual. Cineva a observat comportamentul fetei și i-ar fi spus mamei.

Atunci femeia l-ar fi confruntat pe bărbat care a recunoscut în fața ei faptele.

Apoi, anchetatorii au început cercetările.

Ce spun anchetatorii: Comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, a reieșit că există probe din care  rezultă bănuiala rezonabilă că:

– în intervalul 2019 – mai 2023, profitând de imposibilitatea victimei minore de a-și  exprima voința (dată fiind vârsta – 9 ani la acea dată, și relațiile asemănătoare acelora dintre  părinți și copii), inculpatul a adoptat o atitudine deviant sexuală în relația cu persoana vătămată  minoră, în prezent în vârstă de 13 ani, fiica soţiei sale dintr-o altă căsătorie, atât în locuinţa  comună de pe raza mun. Aiud, jud. Alba (până în martie 2020) cât şi în locuința comună din Ocna  Mureş, jud. Alba (ulterior lunii martie 2020), sens în care a abuzat-o sexual pe minoră, în mod  periodic, atât prin comiterea unor acte de natură sexuală, cât și acte de penetrare vaginală, toate  acestea în scopul obținerii unor satisfacții de ordin sexual.

– în urmă cu aproximativ două luni a.c., inculpatul a exercitat violenţe fizice asupra  minorei, lovind-o în mod repetat în zona capului cu un telefon mobil,

– în intervalul 2019 – mai 2023, inculpatul a adoptat o atitudine deviant sexuală în relația  cu persoana vătămată minoră, fiica soţiei sale, în prezent în vârstă de 13 ani, sens în care a  abuzat-o sexual pe minoră, în mod periodic, profitând de starea victimei care, dată fiind vârsta și dependența față de agresor – în raport cu care stabilise relații asemănătoare acelora dintre  părinți și copii, s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința, acțiuni care,  având în vedere caracterul de continuitate, au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică și morală  a minorei în ceea ce privește percepția acesteia asupra comportamentului sexual normal și vieții  afective în general, suferind un puternic abuz sexual, emoţional şi fizic, timp de mai mulţi ani în  propria familie.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar un dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală, violență în familie, şi rele tratamente aplicate minorului, a fost deschis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax