Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CAZ ȘOCANT: Bărbat din Alba care și-a violat fiica minoră, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare. Inițial judecătorii l-au ACHITAT

Publicat

inchisoare

Un caz de incest petrecut în comuna Vințu de Jos, județul Alba, a ieșit la suprafață în urma a mai bine de doi ani de judecată pe rolul instanțelor din județ. 

Deși în primă instanță, la Judecătoria Alba Iulia, inculpatul a fost achitat, în urma apelului făcut de procurori, magistrații Curții de Apel Alba Iulia au schimbat radical decizia. 

Mai exact, potrivit anchetatorilor, în data de 11 ianuarie 2017, bărbatul de 50 de ani a întreținut un raport sexual cu fiica sa, minoră la acea dată, în vârstă de 16 ani și 4 luni.

Minora a raportat fapta la poliție doar 9 luni mai târziu și atunci, potrivit anchetatorilor, fapta a fost raportată după ce fata a fugit de acasă.

În timpul procesului de la Judecătoria Alba Iulia, au fost audiate rudele bărbatului, apropiații acestuia și victima. Însă, în afară de plângerea făcută de victimă, nu ar fi existat alte probe, susțin surse din cadrul anchetei.

Din lipsa probelor, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au decis în data de 17 iulie 2020 să îl achite pe bărbat pentru infracțiunea de viol.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au făcut apel, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel.

În data de 9 decembrie, judecătorii instanței superioare au schimbat radical prima decizie. În urma reexaminării probelor și a introducerii de noi probe în dosar, judecătorii Curții l-au condamnat pe bărbat la 7 ani de închisoare cu executare. Motivarea cu modul în care judecătorii instanței superioare au luat decizia va fi făcută publică în următoarele zile.

Pe lângă cei șapte ani de închisoare, bărbatul are interdicția de a se mai apropia, când iese din penitenciar, de fiica sa. Mai mult de atât, trebuie să îi plătească acesteia 8000 de lei, daune morale.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost reținut în cursul zilei  de 10 decembrie și depus la Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    vineri, 11.12.2020 at 12:31

    Un astfel de dobitoc ar trebui si castrat si trimis la ocna.

  2. Maria

    vineri, 11.12.2020 at 16:37

    Roata se intoarce și pt pedofilul! Pe el!!! Rusine lui!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax