Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz șocant în Alba: Un bărbat a ademenit un băiețel cu doi lei într-un șopru, apoi l-a violat. Cum a scăpat minorul de agresor

Publicat

O faptă șocantă și greu de descris s-a petrecut în comuna Vințu de Jos, în urmă cu o săptămână. Un bărbat a ademenit un băiat de 10 ani și i-a promis că îi va da 2 lei dacă îl va urma în șoprul unei case. 

Apoi, bărbatul l-a amenințat pe minor și prin constrângere l-a violat pe acesta. Polițiștii din Alba au intrat pe fir, au făcut cercetări și l-au reținut pe bărbat. Apoi procurorii au cerut arestarea preventivă a acestuia, 

Ovidiu M.,bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost arestat prevenitv, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, miercuri 22 septembrie. 

”În data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 15:30, inculpatul M., în timp ce se afla în curtea imobilului din Vințu de Jos, i-a propus minorului P., în vârstă de 10 ani, să se deplaseze în șopru, inculpatul spunând că îi va da 2 lei.

Minorul s-a deplasat în șopru, unde inculpatul l-a constrâns, amenințându-l să stea și să nu spună nimănui, că altfel se va întâmpla ceva rău, după care inculpatul i-a dat jos pantalonii și timp de aproximativ 1 minut i-a efectuat un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorului de a se opune, datorată vârstei sale.

Inculpatul a încetat raportul sexual și i-a tras pantalonii în sus minorului când a auzit că se apropie bunica acestuia din urmă”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia la solicitarea alba24.ro.

Bărbatul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, însă magistrații Judecătoriei Alba Iulia au respins cererea.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. (…)  dispune arestarea preventivă a inculpatului MUREŞAN OVIDIU,(…) pentru săvârşirea infracţiunii de viol (…)  pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 22.09.2021 şi până la data de 21.10.2021, inclusiv. (…) , dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 22.09.2021 şi până la data de 21.10.2021, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpat, prin apărător, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax