Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz șocant în Alba: Un bărbat a violat în mod repetat o fetiță de 12 ani, timp de aproape jumătate de an. Cu ce o amenința

Publicat

Un caz șocant iese la iveală, în urma unei arestări preventive propuse de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Un bărbat din Alba a violat în mod repetat o fetiță de doar 12 ani. 

Potrivit surselor alba24.ro, bărbatul ar fi fratele mamei vitrege a fetiței. Ororile s-ar fi petrecut când bărbatul ar fi mers în casa familiei, în localitatea Benic din județul Alba. 

Bărbatul ar fi amenințat-o pe fetiță că dacă va zice cuiva ce se întâmplă, la rândul său îi va spune tatălui că inițiativa i-ar fi aparținut ei.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în data de 21 ianuarie 2022, la propunerea procurorilor din Alba Iulia, propunere admisă de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Ororile ar fi fost semnalate de mama fetei.

„În perioada august 2021-15 ianuarie 2022 inculpatul M. a profitat de persoana vătămată M., în vârstă de 12 ani și a forțat-o să întrețină un prim raport sexual normal în cursul lunii august 2021, după care a profitat de vârsta fragedă a minorei și a mai întreținut alte raporturi sexuale cu persoana vătămată, unele dintre raporturi fiind întreținute prin insistențe, constrângerea fizică sau/și constrângerea psihică a persoanei vătămate pe care o amenința că va spune tatălui ei că au întreținut raporturi sexuale la inițiativa persoanei vătămate”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la solicitarea reporterilor Alba24.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Unu

    vineri, 21.01.2022 at 12:18

    Castrat pe viu si pus apoi sa-si manance „ouale”

  2. Jegul

    vineri, 21.01.2022 at 14:23

    Castrat, dar apoi dat pe mina puscariasilor din cel mai jegos penitenciar !’

  3. Pamfil

    vineri, 21.01.2022 at 15:19

    castrat fizic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax