Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz șocant judecat la Curtea de Apel Alba Iulia: Un bărbat a călcat în picioare un băiețel și a dat de pământ cu o fetiță

Publicat

Un caz șocant a fost recent finalizat de magistrații Curții de Apel Alba Iulia, după ce dosarul a venit în apel de la Tribunalul Sibiu. 

Este vorba despre un bărbat, Raș P., care a comis o serie de fapte greu de descris în cuvinte. Acesta a fost judecat pentru tentativă de omor, după ce a bătut cu bestialitate doi copii: unul de șapte ani și o fetiță de patru ani. 

Cei doi minori erau acasă, în grija sa, fiind copiii dintr-o altă relație a femeii cu care Raș își împărțea viața. Femeia era la spital, unde aștepta să nască.

Faptele s-au comis la începutul anului 2023, în data de 14 ianuarie 2023.

Bărbatul era beat, după ce consumase băuturi alcoolice la un parastas. Acesta s-a întors acasă unde a mai continuat să bea țuică și vin.

La un moment dat a fost chemat acasă însă enervat de acest fapt s-a răzbunat pe minorul de șapte ani.

Bărbatul s-a năpustit și ”l-a lovit cu palmele peste față după care l-a trântit de sol (acesta fiind din beton-ciment), după care l-a lovit cu picioare peste față. Urmare a agresiunii exercitate asupra băiatului, sora acestuiaîn vârstă de 4 ani a început să plângă, motiv pentru care inculpatul a luat-o si a trântit-o de sol în repetate rânduri pe aceasta până ce minora și-a pierdut conștiența. Observând că fetița a rămas inconștientă pe sol, a aruncat cu apă pe ea”, se arată în motivarea instanței.

Copiii au avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale din cauza faptului că au avut mai multe răni cauzate de bărbat.

Pentru faptele sale, magistrații din Sibiu l-au condamnat la pedeapsă de 12 ani închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor calificat.

Bărbatul nu a fost de acord cu pedeapsa primită și a spus că este prea mare raportat la ceea ce a făcut.

Ajuns în apel, pe masa magistraților instanței superioare din Alba Iulia, judecătorii nu i-au dat dreptate bărbatului.

Drept urmare au respins apelul si au păstrat pedeapsa de 12 ani cu executare. Decizia a fost definitivă.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    miercuri, 08.11.2023 at 12:55

    trebuia dublata pedeapsa si trimis sa scoata uraniu din mina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax