Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CAZ ȘOCANT la Alba Iulia. Un bărbat a întreținut relații sexuale cu o fetiță de 12 ani, după ce a bătut-o

Publicat

arestat catuse

O arestare preventivă a unui bărbat din Alba Iulia a scos la suprafață un caz șocant de violență și acte sexuale exercitate asupra unei minore de 12 ani. Bărbatul în vârstă de 49 de ani care a fost arestat preventiv se afla în arest la domiciliu la momentul comiterii faptelor. 

Faptele comise de bărbat au fost aflate de autorități, în momentul în care polițiștii din Alba Iulia ce se ocupă de supravegherea și verificarea persoanelor aflate în arest la domiciliu au găsit-o pe minoră în locuința bărbatului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis pentru alba24.ro faptele pentru care bărbatul a fost arestat preventiv

” În data de 03 ianuarie 2021, persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani s-a deplasat la domiciliul inculpatului  (care se afla în arest la domiciliu) situat în municipiul Alba Iulia, la un moment dat acesta i-a solicitat să întrețină raporturi sexuale cu el, iar când persoana vătămată l-a refuzat inculpatul a exercitat acte de violență asupra ei (lovituri cu pumnul în zona bustului). După ce a agresat-o pe persoana vătămată, inculpatul a întreținut un act sexual oral cu aceasta.

În data de 05 ianuarie 2021, în timp ce persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani se afla în domiciliul inculpatului  (care se afla în arest la domiciliu) situat în municipiul Alba Iulia, la un moment dat acesta i-a solicitat să întrețină raporturi sexuale cu el, iar când persoana vătămată l-a refuzat inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona urechii stângi și a întreținut un act sexual oral cu aceasta.

Inculpatul, în vârstă de 49 ani, se află în stare recidivă post-executorie, fiind anterior condamnat de mai multe ori la pedeapsa închisorii cu executare în regim de detenție”, au transmis reprezentanții Parchetului pentru alba24.ro.

Pe 6 ianuarie, bărbatul a fost reținut, iar magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Toni

    vineri, 08.01.2021 at 09:21

    Găsește judecători înțelegători și este eliberat sau fapta se prescrie. La instanțele din Alba numai așa se face dreptatea! Rușine înstanțelor din Alba și nenorociților de miniștrii care se perindă pe la minister pentru bani, implicare zero. Rușine aleșilor care trebuie să facă legi, legi care nu sunt repectate sau sunt interpretate de judecători după propriile lor interese!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax