Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz șocant la Cugir: Femeie violată și bătută în incinta școlii în care lucrează. Fostul concubin trimis în judecată de procurori

Publicat

Un caz șocant s-a produs la Cugir, iar făptașul a fost recent trimis în judecată. Un bărbat a intrat într-o școală din localitate, loc de muncă al fostei sale concubine. Acesta avea emis un ordin de protecție, dar nu l-a respectat. El nu avea voie să se apropie de femeie, sau de locul ei de muncă. 

Bărbatul a intrat în școală a bătut-o pe femeie, iar apoi a violat-o. 

Dosarul a ajuns în atenția procurorilor Parchetului Judecătoriei Alba Iulia, în data de 9 ianuarie 2024.

Cu o zi înainte, în data de 8 ianuarie 2024, bărbatul în vârstă de 54 de ani, a mers la locul de muncă al femeii. Acolo au urmat scene greu de descris în cuvinte.

Trimiterea în judecată a fost comunicată de reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, într-un comunicat emis luni, 5 februarie 2024.

Bărbatul se află în arest preventiv.

A mers la școala la care lucrează fosta concubină

Ororile comise de bărbat au fost comunicate de procuorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

”S-a reținut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19:00, deși avea obligația de a nu se apropia de persoana vătămată, fost concubină, în vârstă de 54 de ani, și de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Școala Gimnazială Iosif Pervain din Oraș Cugir, județul Alba, obligații stabilite prin ordin de protecție dispus la data de 15.11.2023, prin sentință civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Școlii Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului și corpului cu o coadă de topor din lemn, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-au stabilit ca fiind necesare 3-4 zile de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii.

Agresată sexual în școala la care lucrează

”Totodată, imediat după pătrunderea în incinta Școlii Gimnaziale Iosif Pervain și ulterior agresării fizice a victimei, inculpatul a constrâns persoana vătămată la întreținerea de relații sexuale în multiple modalități”, au mai transmis reprezentații Parchetului din Alba Iulia.

La data de 09.01.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul aflat în stare de reținere, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

Prin rechizitoriul din data de 29.01.2024 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax