Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz șocant la Spitalul „Victor Babeș”: O pacientă cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate

Publicat

Conducerea spitalului ”Victor Babeș” din București a anunţat în joi seară Poliţia Capitalei de moartea unei paciente, după ce aceasta ar fi fost dezintubată din greşeală.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani. Aceasta ar fi fost dezintubată din greșeală de un brancardier. Brancardierul trebuia să ridice din salon altă persoană decedată și nu s-a uitat pe minitorul de la patul femeii.

Dintr-o aparentă confuzie, el a deconectat femeia de la aparate, în locul bărbatului decedat.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Anchetatorii efectuează cercetări la această oră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax