Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Caz tulburător în Arieșeni: Un câine a avut parte de un sfârșit tragic. O asociație oferă recompensă pentru orice informație

Publicat

Reprezentanții Asociației ”Apuseni Spirit” relatează un caz tulburător, petrecut în Arieșeni. Este vorba despre o cățelușă care ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri în cap.

Fapta, una grea de descris în cuvinte este detaliată de reprezentații asociației. Din cauza faptului că persoanele care ar fi comis fapta sunt necunoscute, asociația oferă recompensă pentru orice informație.

Sfârșitul tragic de care a avut parte Cunți este descris de Asociația ”Apuseni Spirit”, pe pagina lor de Facebook.

Postarea ”Apuseni Spirit”. In Memoriam Cuți: Povestea Tragică a unui Spirit Blând

Astăzi, cu inimi grele, împărtășim povestea emoționantă a cățelușei Cuți, un suflet nobil care și-a găsit adăpostul în inimile multor oameni cu suflet mare din Arieșeni.

Cuți, o cățelușă iubită și îngrijită cu devotament, a fost mereu un simbol al bucuriei și prieteniei pentru toți cei care o vizitau zilnic.

Grație bunătății acestor oameni, ea a avut o căsuță confortabilă lângă filigoria de la intrarea în localitate, unde primea cu dragoste fiecare vizitator.

Cu toate acestea, dimineața aceasta ne-a adus o veste devastatoare.

Cuți a fost găsită fără viață, ucisă cu lovituri brutale la cap. Această crimă îngrozitoare nu doar că ne-a frânt inimile, dar ridică și întrebări serioase despre modul în care autoritățile locale și poliția gestionează problema câinilor comunitari.

Din păcate, pentru unii locuitori și cabanieri, astfel de acte de cruzime față de animale par a fi normale.

Este greu de imaginat că cineva va interveni în această situație, inclusiv poliția. Cei care au descoperit această crimă monstruoasă sunt copleșiți de durere și ne transmit tuturor această veste tragică.

În semn de respect pentru Cuți și pentru a lupta împotriva cruzimii față de animale, oferim o recompensă substanțială pentru informații care ar putea duce la identificarea și prinderea persoanei responsabile de acest act inuman.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în amintirea lui Cuți și să răspândiți acest mesaj pentru a crește conștientizarea și pentru a aduce dreptate.

Împreună, putem face o diferență și putem asigura că spiritul iubitor al lui Cuți nu va fi uitat niciodată””, au scris reprezentații asociației pe Facebook.

sursă foto: Apuseni Spirit, Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alberta

    marți, 09.01.2024 at 09:46

    individul sau indivizii care au omorât câinele merită si ei aceeași soartă, bătuți cu bâta în cap!!! câinele este cel mai credincios animal și are grijă de casă ta zi și noapte….
    și eu am o catelusa, chiar dacă face unele lucruri care nu-mi plac NU pot să dau în ea, ma doare sufletul, îi trec cu vederea toate,ea când vede că a greșit îmi întinde labuța ca să o iert……
    Eu fac foarte rar comentarii, dar să omorî un câine, pisică, să dai cu parul în cal este oribil, de aceea acești criminali trebuie aspru pedepsiți, dezbrăcați în public și biciuit, poate doar așa se învață minte!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax