Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul abuzului sexual asupra unui copil de 3 ani din Valea Lungă: Adolescentul de 15 ani, unchiul victimei, ARESTAT PREVENTIV

Publicat

Adolescentul de 15 ani din comuna Valea Lungă, cercetat penal pentru viol asupra nepotului său de doar 3 ani, a fost arestat preventiv. În cadrul anchetei, s-a stabilit că tânărul avea discernământ la momentul producerii faptei.

Joi, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost introdus Ş.V.L., de 15 ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba.

Adolescentul este cercetat într-un dosar penal, privind o infracțiune de viol asupra unui minor de 3 ani, din aceeaşi localitate, faptă reclamată luni, 23 iunie.

În urma concluziilor medico legale formulate în cauză privind victima şi a expertizei psihiatrice a autorului prin care s-a constatat că, la data comiterii faptei, acesta avea discernământ, joi, Ş.V.L. a fost prezentat Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au emis pe mumele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de viol.

Poliţia a fost sesizată de tatăl copilului. Victima rămăsese sub supravegherea unchiului său de 15 ani în momentul în care s-a produs infracţiunea. Pentru această faptă, Codul Penal prevede pedeapsa de până la 12 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax