Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul de la Caracal a ”trezit” Poliția Română. Trei ”rechini” prinși în trafic de polițiștii din Alba

Publicat

rechini

Cazul de la Caracal a pus pe jar poliția din România. La nivel național a început o amplă acțiune de combatere a transportului ilegal de persoane.

Deși fenomenul este unul cunoscut la nivel județean și național, numai după tragedia de la Caracal, în care tânara Alexandra a fost luată de un ”rechin” la ocazie și ucisă, poliția din România a început să îi verifice pe cei care fac transport ilegal de persoane.

Luni, polițiștii din Alba au mai depistat și sancționat 3 persoane care efectuau transport ilegal de persoane. Autovehiculele acestora au fost imobilizate.

Potrivit IPJ Alba, în cursul zilei de ieri, 5 august, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și cei de investigare a criminalității economice, au continuat acțiunile de combatere a transportului neautorizat de persoane.

CITEȘTE ȘI: Razie printre „rechinii” din Alba. Patru șoferi, amendați de polițiști şi lăsaţi fără certificatele de înmatriculare

De asemenea,la nivel național, în perioada 1-4 august, în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane, polițiștii au controlat 21.291 de autovehicule și 13 societăți comerciale, fiind constatate 123 de infracțiuni (6 de natură economică, 80 la regimul circulaţiei rutiere și 37 de altă natură).

CITEȘTE ȘI: FOTO: ”Pirați rutieri” prinși în trafic de Poliție. Sute de mașini confiscate și amenzi pentru transport ilegal de persoane

rechini

Au fost controlate 209 autovehicule și au fost depistate și sancționate contravențional 3 persoane care efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, față de acestea luându-se măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

rechini

Complementar sancțiunii, polițiștii au dispus retragerea certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor depistate și imobilizarea acestora.

rechini

La acțiunile desfășurate ieri au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român. Activitățile de combatere a transportului neautorizat de persoane vor continua.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 06.08.2019 at 18:29

    In opt luni trei cazuri ? Foarte bine, sa le dam lor si comandantilor lor (fara astia nu se poate) niste prime babane ca merita !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax