Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul fetei din Sântimbru, răpită pentru a se căsători în Timiș: Cinci persoane trimise în judecată de procurorii din Alba Iulia

Publicat

pol

Cinci persoane, două femei și trei bărbați au fost trimiși în judecată, în cazul tinerei din Sântimbru, răpită din Alba Iulia și dusă în județul Timiș pentru a se căsători cu unul dintre cei care au luat-o cu forța.

Fata, în vârstă de 25 de ani, a fost luată cu mașina dintr-o parcare din Alba Iulia, de către un tânăr de 29 de ani, cu care anterior ar fi avut discuții legate de o posibilă căsătorie.

Aceasta a fost determinată să se urce în mașina tânărului sub pretextul că vor lua masa la un restaurant, dar de fapt a fost dusă cu forța în Recaș, județul Timiș.

Inițial a fost dusă cu mașina în Recaș, la o locuință ce ar aparține familiei tânărului, apoi a fost transportată în Lugoj.

CITEȘTE ȘI: Tânără din Sântimbru, răpită și sechestrată în Timiș, pentru o căsătorie. Poliția Alba a reținut patru suspecți

În primă fază, tânăra nu ar fi fost lăsată de către inculpați să ia legătura cu familia, dar până la urmă aceștia i-au permis să plece din locuința tânărului, fără a fi victima unei alte infracțiuni.

Aceasta a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Lugoj și a fost redată familiei, au transmis la perioada respectivă reprezentanții IPJ Alba.

Pentru faptele lor, C.I. a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiunea de loviri sau alte violențe, iar C.A., Ș.A., S.G., R.A.M., pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.

În data de 27.08.2019, inculpatul C.I. a luat-o pe persoana vătămată dintr-o parcare din Alba Iulia și a determinat-o să urce în autoturismul său, sub pretextul că vor lua masa la un restaurant, însă, ulterior, ajutat de inculpaţii C.A., Ş.A., S.G. şi R.A.M., a dus-o la domiciliul său din orașul Recaș, județul Timiș, iar ulterior în orașul Lugoj, contrar voinței acesteia.

În data de 27.08.2019, după ce a oprit autoturismul în apropierea sensului giratoriu din zona denumită „Trei Poduri”, la ieșirea din municipiul Alba Iulia, spre Sebeș, inculpatul C.I. a tras-o de păr pe persoana vătămată, în contextul în care aceasta a intenționat să coboare din mașină fără acordul său.

Cu această ocazie, inculpaţii R.A.M. şi Ş.A. au coborât din autoturismul lor, au luat-o în brațe pe persoana vătămată și au mutat-o de pe scaunul dreapta față al autoturismului inculpatului C.I. pe bancheta din spate, unde a fost flancată de inculpatele S.G. şi C.A., în contextul în care persoana vătămată era transportată contrar voinței sale în orașul Recaș”, se arată în rechizitoriul întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 29 octombrie, dar încă nu a primit un prim termen de judecată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax