Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul soţilor judecaţi pentru trafic de persoane: Constanţa Matei, eliberată din arest

Publicat

trafic

Unul dintre cei doi soţi arestaţi anul trecut pentru pentru trafic de persoane va fi judecat în stare de libertate. Constanţa Matei şi soţul acesteia, Remus Matei au formulat recurs la hotărârea Tribunalului Alba, prin care cei doi erau menţinuţi în arest preventiv pentru 60 de zile.

Curtea de Apel Alba a judecat, joi, recursul formulat de cei doi şi a apreciat că soţia, Constanţa Matei, poate fi pusă în libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea. În ceea ce îl priveşte pe Remus Matei, acesta va rămâne în continuare în arest preventiv.

Pe lângă obligaţia de a nu părăsi localitatea, Constanţa Matei, trebuie să se prezinte la instituţiile de urmărire penală şi la instanţă, ori de câte ori este chemată, nu are voie să îşi schimbe domiciliul şi nu are voie să deţină sau să folosească nici o categorie de arme. În cazul în care nu se supune acestor obligaţii, aceasta se va întoarce în arestul IPJ.

Reamintim că Remus Matei (43 de ani) şi Constanţa Matei (40 de ani) sun judecaţi pentru recrutarea şi exploatarea unor persoane, prin obligarea la practicarea cerşetoriei şi prostituţiei, în vederea obţinerii de foloase materiale. Cei doi sunt acuzaţi că au recrutat o tânără de 27 de ani, din Sebeş, bolnavă psihic, pe care au transportat-o în Grecia. Aceştia ar fi obligat-o, prin violenţă, să se prostitueze şi să cerşească în folosul lor, timp de două luni şi jumătate.

Remus şi Constanţa Matei mai sunt suspecţi că, în perioada 2008-2009, au recrutat doi bărbaţi, de 43 de ani, respectiv 32 de ani, din Alba, pe care i-au dus tot în Grecia, în scopul practicării cerşetoriei, luându-le, prin ameninţări, toţi bani obţinuţi din această activitate. Cei doi soţi au fost arestaţi preventiv în septembrie 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax