Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cazuri desprinse din filmele de groază. Două persoane din zona Munților Apuseni au fost găsite spânzurate

Publicat

Nu au mai suportat problemele vieții și și-au pus capăt zilelor. Două persoane de 86 și 76 de ani, din zona Munților Apuseni au fost găsite spânzurate.

Marți, la ora 11.53, agenţii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, de către o persoană din comună, cu privire la faptul că a găsit o persoană de sex femeiesc spânzurată.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că în interiorul unui imobil din comuna Meteş, de scara de acces în pod se afla, atârnat de o funie, cadavrul unei femei. Ulterior, poliţiştii au identificat persoana decedată ca fiind S.S., de 86 de ani, din Meteş.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În aceeași zi, Postul de Poliţie Ocoliş a fost sesizat de către o persoană din localitate, cu privire la faptul că soţul ei în vârstă de 76 de ani s-a spânzurat în curtea locuinţei.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a găsit cadavrul bărbatului spânzurat cu o frânghie, de un pom fructifer, situat în spatele locuinţei, iar în urma examinării externe a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax