Connect with us
Publicitate

Uncategorized

CD cu poveşti pentru copiii deţinuţilor din Aiud

Publicat

Penitenciarul Aiud a realizat un CD conţinând poveşti de Crăciun citite de un număr de 17 persoane private de libertate, iar câte un exemplar a fost trimis copiilor acestora, în scopul îmbunătăţirii relaţionării cu familia. De asemenea, 30 de persoane private de libertate încadrate la regim de maximă siguranţă, precum şi 10 minori au realizat felicitări pe care le-au expediat familiei, în întreaga săptămână s-au organizat mini-recitaluri de colinde, iar la biserica din incintă continuă, inclusiv în ziua de Crăciun, oficierea de slujbe religioase, potrivit reprezentanţilor închisorii.

Deţinuţii au primit colindători
Bucuria Crăciunului a fost transmisă celor aflaţi după gratii prin colindul corului Colegiului Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud, al unui număr de cinci studenţi ai Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia şi al voluntarilor Asociaţiei „Oastea Domnului” din Alba Iulia şi Ighiu. Prin contribuţia unor reprezentanţi ai societăţii civile (Fundaţia Umanitară „Rescue” din Cluj Napoca, Asociaţia „Oastea Domnului” din Alba Iulia), persoanele private de libertate necăutate au primit pachete conţinând obiecte pentru igiena personală, articole de îmbrăcăminte – şosete, haine de iarnă, precum şi alimente – cozonac, fructe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax