Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce a făcut președintele IOHANNIS după ce a plecat de la parada militară, de Ziua Naţională. Le-a urat ”La mulți ani”

Publicat

iohannis alba iulia Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a fost în mijlocul românilor care au sărbătorit Ziua Naţională la Alba Iulia, de 1 Decembrie. După „programul oficial”, în care Iohannis a participat la depuneri de coroane, slujba de Te Deum şi parada militară, acesta a părăsit locaţiile evenimentelor din Cealaltă Capitală.

Citeşte şi FOTO – VIDEO: Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a fost primit cu aplauze de 1 Decembrie, la Alba Iulia. MESAJUL de Ziua Naţională

Nu a părăsit imediat şi oraşul, pentru că a făcut o oprire la pavilionul „Mercur”, la o întâlnire cu liberalii.

Klaus Iohannis a participat, după ora 13.00, la o reuniune a circa 400 de membri PNL, primari, viceprimari, consilieri locali din toate localităţile judeţului şi din ţară, ce a avut loc luni, la pavilionul „Mercur”, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş.

Împreună cu primarul Mircea Hava și cu vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, Iohannis a fost primit pe acordurile imnului PDL (acum PNL), apoi s-a intonat imnul naţional. Iohannis a stat doar zece minute la această reuniune. I-a salutat pe cei prezenţi, le-a urat „La mulţi ani!” de Ziua Naţională şi a plecat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. observator

    joi, 04.12.2014 at 22:49

    Salutul cu prilejul zilei nationale, sederea scurta si renuntarea la o masa cu cei 400 de oameni politici este un semnal de luat in seama pentru toti.Deci mai lasati chiolanurile si treceti la treaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax