Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce a făcut un bărbat din Alba după ce a aflat că fiica sa a fost bătută și amenințată cu moartea de către iubit

Publicat

duba politie

Un bărbat din Alba a alertat autoritățile după ce a aflat că fiica sa a fost bătută și amenințată cu moartea, de către iubit. S-a întâmplat în localitatea Șard din Alba, în data de 28 martie 2024. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 29 martie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Ighiu au fost sesizați de către un bărbat de 51 de ani, din localitatea Șard, județul Alba, cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unei infracțiuni.

Bătută și amenințată cu moartea

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, tânăra ar fi fost agresată, de către partenerul său, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia, suferind leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, ar avea nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, tânărul ar fi amenințat-o, cu moartea.

Față de acesta, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Ulterior, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca azi, 29 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petru

    vineri, 29.03.2024 at 13:36

    Asta da formulare pentru o știre . Ce a făcut un bărbat când fata s-a a fost bătută și amenințată cu moartea de prieten……A SESIZAT POLIȚIA . Era logic ca un om cu scaun la cap să procedeze așa .

  2. Rasplata

    vineri, 29.03.2024 at 17:56

    Dobiticul cu amenințarea, ar fi trebuit sa aibă deja un picior și trei coaste rupte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax